Fadini distributors Europe

Previous
Next

Home

Geran
Butaanstraat 23
7463 PG  Rijssen

Tel: 0548 – 543000
info@geran.nl

www.geran.nl

Geran

Geran is al ruim 20 jaar actief in de wereld van de toegangsautomatisering. Vanuit eigen productie in poorten en hekwerk heeft Geran een schat aan ervaring in het juiste gebruik van elke poortopener, slagboom of bollard.

Eén van de sterke punten is onze uitgebreide website www.geran.nl, waar u alle benodigde informatie vind over o.a. het Fadini assortiment. De prijzen van de automatisering kunt u met een inlognaam zien. Een inlognaam wordt u op verzoek toegestuurd. Bewust hebben wij de prijzen verborgen omdat anders appels met peren vergeleken worden . De productinformatie is uiteraard direct de bekijken onder ’productinformatie’ of ‘handleidingen’. Bij ‘praktijkvoorbeelden’ ziet u de automatisering of slagbomen gemonteerd. Meld u aan op onze website en u krijgt de code toegestuurd. Uiteraard mag u ons bellen voor meer informatie of kom naar onze showroom voor een inspirerend bezoek. Natuurlijk komen onze verkopers op uw verzoek op locatie om uw wensen te bespreken.

Groothandel met uitgebreid assortiment

Naast groothandel in poortopeners, slagbomen en bollards, videofonie- en intercomsystemen is Geran leverancier van (RVS)hekwerkonderdelen (sloten, scharnieren, hekpunten, krullen en ringen) van o.a. Grande Forge, AMF, Locinox en Comunello.

Tevens heeft Geran een uitgebreid assortiment parkeerpalen en afzetpalen, die ook via de webshop te verkrijgen zijn. Als extra service kan Geran ook de montage voor u verzorgen.

Ook tourniquets en een uitgebreid programma raamopeners van het merk Mowin behoren bij het assortiment.